O Nama


Turistička agencija BAFER
Sa Vama je od 1994. godine. Nastala je kao proizvod velikih ciljeva i stremljenja u svim oblastima turizma. Danas je zauzela svoje posebno mesto u turističkom establišmentu, ali sa posebnim osvrtom na Timočku Krajinu, kao svom prirodnom okruženju. U tom smislu trudi se da stanovnicima ove regije pruža najkvalitetnije usluge na najraznoraznijim destinacijama grčke, crnogorske, bugarske, turske, hrvatske, italijanske, španske, egipatske, tunižanske… obale, zatim u vidu obilazaka najpoznatijih evropskih gradova, ali i odmora na Kubi, u Dubaiu, na Hawaiima i ostalim najegzotičnijim svetskim destinacijama. No, naš cilj je i dovođenje turista na naše podneblje, i, s tim u vidu, pružanje podrške lokalnom stanovništvu za angažovanjem u lokal-etno turizmu.

Turistička agencija Bafer Kladovo

Trudimo se da najkvalitetnije uslužimo sve kategorije stanovništva, od statusnih, po obrazovanju ili starosnom dobu – naši direktni klijenti su od budućih maturanata koji žele da srednje obrazovanje završe u školi u inostranstvu, preko porodica koje žele da odmor provedu na obali mora ili okeana, do naših najstarijih građana koji žele da se nadišu zdravog planinskog ili banjskog vazduha. Ali tu su i naši najmlađi koji uvek žele da vide i dožive nešto novo i uzbudljivo, bili to Diznilend, letovanje i zimovanje sa drugarima i drugaricama, uz strogo najvišu organizaciju, ili neku kulturno-istorijsku baštinu naše zemlje koju na ekskurziji obilaze sa celim svojim odeljenjem. Naravno, našem bogatom iskustvu doprineli su i studenti koji su svoje letnje raspuste proveli radno i obrazovno u Americi, Engleskoj, Malti i Australiji, kao i vredni ljudi koji žele da svoje znanje nekog od mnogobrojnih zanata ovekovečezvaničnom diplomom.

U našoj organizaciji radi i BAFER Škola engleskog jezika, kojom pokušavamo da prenesemo neophodno znanje različitih nivoa engleskog jezika, čak i putem direktnog odlaska na par nedelja u neku od engleskih letnjih škola u Engleskoj i na Malti.
Bafer škola jezika
Nastavljajući putem razvoja, agencija BAFER učestvuje u osnivanju Regionalnog Turističkog Centra. Tako, u svakednovnoj ponudi  agencije možete naći najraznovrsnije turističke ponude svih turističkih agencija Srbije, sa kojima imamo ugovore o prodaji turističkih aranžmana po potpuno istim cenama, bez provizije, kao da ste taj aranžman uplatili u njihovim poslovnicama. Tako mi danas sebe smatramo i jesmo uplatno mesto turističkih agencija:ARGUS TOURS, KON TIKI TRAVEL, KOMPAS KRAGUJEVAC, KOMPAS NOVI SAD, KOMPAS BEOGRAD, UNIS TOURS, FOLLOW ME, EPSTURS, EUROTURS NIŠ, ATLANTIC TRAVEL & SERVICE, ODEON, OKTOPOD, PERLA, MONDORAMA, SABRA, BELVI, FILIP TRAVEL, WAYOUT, 1A TRAVEL, BIG BLUE, UNITED TRAVEL INTERNATIONAL, TRAVEL EXPERT, AQUA TRAVEL, NITRAVEL, ETA TOURS, S.A.B. INTERNATIONAL, PLUS TOURS, SPIRIT TRAVEL, TRAVELLAND, OMNITURS, FIBULA AIR TRAVEL, ASTRA TRAVEL, RAPSODY TRAVEL, MATICO, TOP TOURS, UNI-TURS…, a pokušaćemo i da Vam pomognemo da na put krenete sa Vaše adrese.

Bafer avio karte
Kada Vam je potrebna samo avio-karta, hotel u određenom gradu ili čak i rent-a-car na aerodromu, tu smo da Vas brzo uslužimo.

U našim poslovnicama možete uplatiti međunarodno putno zdravstveno osiguranje DELTA GENERALI neophodno za Vašu sigurnost na svim destinacijama.
Bafer yuta
Turistička agencija BAFER članica je Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije YUTA, gde je Regionalni Turistički Centar nosilac tog članstva, i nosilac je licence turoperatora (organizatora turističkih putovanja) broj OTP 349/2010 od 19.02.2010. Srđan Čeliković, direktor turističke agencije BAFER, član je Upravnog odbora za dečiji, omladinski i sindikalni turizam Chaptera za Istočnu Srbiju pri YUTA. Direktor Regionalnog Turistickog centra, Goran Čeliković, član je Upravnog odbora za avio-saobraćaj pri YUTA.

Cruise liner in the Cayman Islands
Od februara 2008. god. turistička agencija BAFER eksluzivni je zastupnik najvećih kompanija za krstarenje izuzetno luksuznim brodovima: putovanja Mediteranom, Atlantikom i svim ostalim morima i okeanima: MSC Krstarenja, Royal Carrebean, Celebrity Cruises, Louis Cruise Lines, Azamara Cruises…

Takođe, svakodnevno rade i naše menjačnice, u kojima možete saznati dnevni kurs valuta, i po potrebi dobiti i najpovoljniji, bilo za otkup ili prodaju deviza.

Puno uspeha u obilasku sajta želi Vam tim agencije BAFER i nadamo se da ćete naći ono što Vam je u ovom trenutku potrebno.

A ako to niste u potpunosti uspeli, molimo Vas da dođete u ul. Kralja Aleksandra 42 u Kladovu ili nas nazovete telefonom na 019/ 800-000 ili 065/ 42 52 62 0.

Dobrodošli,

BAFER Team