Hotel Emerald

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Emerald se nalazi 150 m od gondole, preko puta hotela Kempinski, 900 m od starog grada Bansko. Sastoji od dva bloka koji su povezani hodnikom. Hotel ima 52 dvokrevetnih soba, 25 porodičnih soba, 8 studija, 45 apartmana.
 
Hotelska ponuda:
restoran, lift, sef, menjačnica, wi-fi internet, SPA centar sa zatvorenim bazenom, sauna, masaža, đakuzi, solarijum, fitnes sala, skijašnica, parking.
 
Besplatne usluge:
korišćenje bazena, saune, đakuzija, parno kupatilo, fitnesa i skijašnice, wi-fi internet kod recepcije hotela.
 
Standardne, porodične sobe i apartmani:
SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen.Porodične sobe (min. 3 punoplatežne osobe): dve odvojene spavaće sobe sa dva odvojena kreveta i jednim kupatilom. Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje ili krevetima na sprat. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa po dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje ili krevetima na sprat.
 
Ishrana:
polupansion plus – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Uz večeru uključeno piće: voda, topli napici, sokovi, točeno domaće vino.

Napomena: Doplata za Novogodišnju  večeru 31.12. je obavezna, standardna večera neće biti servirana.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021