Hotel Grand Hotel Portorož

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož - ...u zagrljaju zimzelenog rastinja i tradicionalne istarske gostoprimljivosti, očekuje vas Portorož, elitno primorsko letovalište u Sloveniji. Grad u uvali piranskog zaliva, po svojim čarima i bogatoj banjskoj tradiciji, poznat je jos iz 13-og veka. Osnovan na bazi prirodnih lekovitih faktora (mediteranska klima, čist vazduh i morska voda), Portorož vas poziva da osetite autentičnost mediteranskog podnevlja i krenete na put nezaboravnih doživljaja. Kvalitetna hotelska ponuda sa termalno-rekreativnim i modernim talasoterapijskim centrom, bogato kulturno nasleđe, kongresne delatnosti, jedan od najpoznatijih yachting klubova u Evropi, kockarnice, izleti i druge aktivnosti privlače turiste tokom cele godine. Udaljenost od Beograda cca 650km. Marina Portorož je srednjoj Europi najbliže savremeno pristanište za jahte i idealno polazište za krstarenja među hiljadu ostrva Jadranskog mora. Zaštićena od vetrova u istočnom delu Piranskog zaliva, u sva godišnja doba nudi povoljne uslove za sigurnu plovidbu i amatersko jedrenje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
nalazi se u centru Portoroža, odmah pored mora..

Hotelska ponuda:
ovaj hotel gostima nudi udobnost na najvišem nivou, prijatno i stručno osoblje, visokokvalitetne usluge, izvrstan izbor hrane i pića i vreme za opuštanje u wellness centru sa najsveobuhvatnijom termalnom, zdravstvenom i wellness ponudom u Evropi u Termama & Wellness Life Class. Hotel poseduje: recepciju, dva restorana, zimsku baštu sa kafe-barom, tržni centar sa buticima,  parking uz doplatu prema raspoloživosti, ekskluzivnu plaža.

Sobe:
standardne sobe: radni sto, klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, mini bar, sef, Wi-Fi internet, kupatilo, klima. Standardne sobe su sa 2 razdvojena kreveta i skromnije opremljene dok su executive sobe sa francuskim ležajem, modernije opremljene. Sobe su veličine su 18–23 m2. Porodične sobe: opremljene kao standardne sobe ali prostranije 22–28 m2 i poseduju dodatni ležaj - sofu pogodnu za decu do 13 godina.


Ishrana:
polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).
Napomena
Termalni spa centar će biti zatvoren u periodu 01.07-11.07.2019. Sauna park će biti zatvoren od 01.07-02.08.2019. zbog redovnog održavanja.
Bazeni sa morskom vodom će raditi tokom celog leta. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu