Hotel Voi Floriana Resort

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Voi Floriana je veliki hotelski kompleks koji se nalazi direktno na peščano - šljunkovitoj plaži na Jonskoj obali Kalabrije u mestu Simeri Mare. Najbliže mesto je Katanzaro Lido i udaljeno je 10 km a aerodrom 45 km. Hotel ima 328 soba raspoređenih u nekoliko vila okruženih zelenilom.

Hotelska ponuda:
bazen sa odvojenim delom za decu, restorana i dva bara, amfiteatar sa dnevnom i večernjom animacijom, tematske večeri, razne sportove na vodi i terene za tenis i košarku, disko klub, Wi Fi u zajedničkim prostorijama.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, frižider, kupatilo sa fenom. Klasik sobe se nalazi u prizemlju i na prvom spratu i imaju balkon ili verandu ako su u prizemlju. Deluks sobe dobijaju ležaljke i suncobrane  u prvom redu na plaži za razliku od ostalih tipova soba i dnevnu zamenu peškira za plažu.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposlužiavnje, izbor više jela) ili all inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, voda, vino i sokovi pivo, dve užine u toku dana.

Napomena:
Iz hotela Voi Floriana ne postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

–Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021