Sueno Hotels Golf

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Beleku, oko 3km od mesta Kadriye, oko 5km od centra Beleka, oko 40km od centra Antalije i oko 30km od aerodroma Antalija.

Resort je otvoren 2007. godine i prostire se na 1.410.000m2. Čine ga šestospratna glavna zgrada i golf klub. Hotel ima 174 sobe (86 standardnih od kojih su 2 za osobe sa posebnim potrebama, 71 Senior sobu, 15 apartmana raznih veličina i 2 kraljevska apartmana).

Tu su još i glavni restoran (Albatros), restoran Club House, 2 a la carte restorana (Chef’s, Birdie), 8 barova (Green’s, Vitamin & Pool, Driving Range, Amphi, Bunker, Beach, Pier, Buggy Bar).
Za decu je tu dečiji bazen i mini klub za decu od 4 – 12 godina.

Gosti hotela Sueno Golf Belek amogu da koriste sve sadržaje i usluge novog resorta Sueno Hotels Deluxe Belek.

Plaća se: čuvanje dece.

Resort ima svoju peščanu plažu sa Plavom zastavicom, udaljenu 400m od resorta. Do plaže besplatno vozi šatl bus. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Sve sobe poseduju balkon, centralnu klimu, sef, ketler, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, bade mantil, papuče, tepih, kablovski i Wi-Fi internet.

Plaćaju se: mini bar, room service. telefon.

Samoposluživanje uz izbor više jela u glavnom restoranu Albatros (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina i supe), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 24 časa, sladoled od 12:00h do 16:00h časova na plaži, coffee break od 16:00h do 18:00h časova, užina na plaži od 12:00h do 16:00h časova.

Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg voća, Garden Beach Club (Lounge, uz rezervaciju), a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo

Plaćaju se: Spa tretmani, tretmani za negu lepote, piling, masaže,

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (u okviru Spa centra), bazen za decu, fitness centar, 2 teniska terena, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, 3 fudbalska terena sa svlačionicama, boćanje, pikado, bioskop, šatl servis do plaže, kablovski i Wi-Fi internet (u sobama i lobiju, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), internet kutak.

Plaćaju se: oprema za tenis, osvetljenje fudbalskih terena, profesionalni golf teren sa 2 x 18 rupa, loptice za driving range, oprema za golf, Golf Pro Shop, časovi golfa, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, fliperi, stoni fudbal i ostalo van koncepta.

Lekar, prodavnice, telefon, faks, fotokopiranje, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

1. dan BEOGRAD - ANTALIJA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za
pasošku kontrolu. Čarter let (Air Serbia). Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe
(soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan. – 7. / 10. /14. dan ANTALIJSKA REGIJA Smeštaj na bazi 7/10/14 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...8./11./15. dan ANTALIJA - BEOGRAD Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Čarterlet (Air Serbia) do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa. Avio prevoznik je Air Serbia . Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8 kg koji odgovara standardu Air Serbia. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni. Let Beograd - Antalija traje oko 2 sata. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona,putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe AERODROMA u Beogradu / Antaliji. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba.
Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne nalet. Obaveza je putnika da dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije Fibula Air
Travel na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu ćete dobiti u sms poruci uz vreme sastanka. Telefon je aktivan 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Obaveštenje putem SMS-a i emaila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu